Vepřové rizoto HaMing
Potřebné ingredience
2 sáčky rýže (bílá dlouhozrnná - červená krabice Lagris, nebo Vitana), či rýže na kterou jste zvyklí..... malá konzerva hrášku Bonduelle, malé steril.řezy červené kapie, (či steril.zelenina dle vašeho výběru), 1 cibule (není však potřeba), konzerva Hamé HaMing vepřové maso ve vlastní šťávě 397g (pozor, z jiných konzerv to není tak dobré!) pepř, sůl, Maggi, červená mletá paprika sladká
Postup přípravy
Okapanou rýži postupně! vmícháme do směsi masa, pridáme steril. zeleninu dle "chutě", promícháme a dochutíme Maggim, event. ještě přidáme pepř a papriku.
Posypeme sýrem :-)
Je to rychlé, dobré, "konzervy vydrží dlouho a rýži většinou doma každý má :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé